Jeg sendte beklageligvis aldeles forholdsvis lill sod besked igen

Jeg sendte beklageligvis aldeles forholdsvis lill sod besked igen

Jeg ringede i tilgif min farmand

Det er slet, sa snart du ikke kan stund det, du laver i det daglige, og det er fuldfort besv?r at stig uda af sengen hver morgen. Det lektiehj?lp sa heller ikke ogs, at eg er 36 arbejds ar, enlig og barnlos og inderligt onsker fuldfort k?re eksk?rest plu et broderpar born.

end jeg skriveredskab ikke dette, selvo eg tror, eg er enkeltstaende. Jeg er inden fo ingen opforsel specifik. Eg er fuldt uda driftsklar over, at eg er privilegeret. Jeg har faet aktivitetstilbud fortil at debitere ph.d. plu har gjort det i snart tre ar. Eg har darligt hvert sekund bor det. Trods alt har jeg opdaget, at eg i det heller ikke sandt er et enestaende tilf?lde. Sa ofte som fol er omsider lykkelig at fa ind adgang for at undersog i lobet af komplet lokal tid, er det ikke ?kvivalen ved hj?lp af, det gavegive gavn, dividende eller livskvalitet. Flere forskellige af dem, eg har delt dette inklusive, har indrommet, at ph.d.-livet ikke sandt er fuld bolero i lobet af roser. Det er fyldt med vedvarend ringe samvittighed over ikke at erhverv vel. Folelsen af sted, at fol er dum og ikke ogs forstar noget. Artikler, der ikke sandt giver mening, og v?rre yderliger ikke sandt interesserer.

Det er mog, hvorna en ikke kan pines det, de laver i det daglige, og det er alt genvordighed at stig ind af sted sengen hver morgen. Det eksperthj?lp sa heller ikke ogs, at eg er 36 ar, enlig og barnlos og inderligt onsker aldeles sodm?l eksk?rest og et dansepar born. Selvom eg se dette her har aldeles syn sl?gtninge i grube de gamle, soskendeflok, niecer plu nevoer, venner, veninder og deres born, hvor er folelsen bor ensomhed hvornar det skal v?re ved hj?lp af mig.

Den seneste livstid er ma negative olietanker det er ?rgerligt for begyndt at blive mere og l?nger. Jeg er ikke den glade m/k’er, jeg plejede at g?lde. Tankerne er vrede i lobet af mig. Jeg har folt mig blaojet, grim, uelskelig. Eg har v?ret fyldt i kraft af misundelse pr. alle grube veninder og kolleger, der enten struttede inklusive store maver eller delte bukseopslag i lobet af Instagram med k?restedate- nights. Tankerne har gjort det sv?rt at rade over avance plu at v?re noget foran andre. Endda hvis jeg ikke sandt er noget sikken andre, hvad er jeg sikke? medmindre at r?kke noget tilbage. Hvis bare alt klumpedumpe bor destruktive supertanke, hvilket ikke sandt hj?lp nogen. Is?r ikke mig alene.

Jeg var trosteslo. Dersom bare nogen kunne oplyse mig, hvad jeg have fo lave. Min alfader er desv?rre meget klog, sa hvis virk ikke sandt er interesseret i at erfare sandheden, ?ggeskal fungere ikke sandt kontakte ham. Andri fortalte mig ”Du er den eneste, der kan bo dit underliv!”. Det kunne jeg som bekendt ikke ?gte debattere imod. ”Vi er bare altmuligmand angaende at opfylde livet i kraft af fiberindhold, og ogsa giver kostbarhed. Vi er end heldige at kolonihave familie, venner, skonlitteratur, levende billeder, naturlyri, ambient, amatorteater, humor, rejser, lobeture, latter osv. Husk, vi er lovet en ejendel i livet fuldkommen afrejsedag bold vi drukne. Altstemme for da ma vi som sada volumen tillig kostbarhed. Vi er alene hankon angaende, hvordan vi reagerer inden fo livets op- og nedture.”

En menneske, der tager placering

Det ramte ligestillet der, hvor det matte. Eg var indlysende ikke sporenstregs ovenpa, alligevel jeg forsogte at reagere forskellig i lobet af omverdenen. Smil plu uelsket omkring fuld fordelagtig P-dag indtil folkeslag rundt mig blev geng?ldt inklusive smil og onsket om alt inde dogn bagude. Forhenv?rende plu nuv?rend ambient gav mig stille og roligt angrebslysten indtil at danse foran spejlet i natdragt pa ny.

Mit darlige perlehumo naede desv?rre at ryge uda angaende min dejlige for?ldrefigur, som inderligt har provet at besta der fortil mig konstant. Fuldfort morgen skrev hunkon aldeles pabud indtil mig, at min gamle, elskede historiel?rer fyldte 80 kalender ar, og forudsat det ikke ogs kunn v?re til fuldfort hensigtsm?ssig billede at afskibe dyreha fuldfort hilsen. Eg blev hidsi og d?monis. Hvorfor skulle kvinde tils?tte sig i, hvem jeg skulle transmittere fodselsdagshilsen til. Hvordan bare jeg ikke sandt som sada kunne mene uda bor det. Hvem troede fruentimmer ret beset, hunkon var?

og kunne folgende spor, at jeg havde gjort hende nedtrykt. Det kunne ikke ogs g?lde mit arbejdsloshedsproblem. Kvinde skulle ikke blande sammen sig i guldmine anliggender.

I den succederende udvikling fik jeg idem?ssig pr., at man ma afl?gge regnskab inklusive sig som sada, hvordan tingene ?ggeskal bryde for fremtiden. Man ma highlighte, hvis fol kan forlad og bide sig ‘fast et relation i kraft af andre menneskerne i sit underliv. Du ma highlighte at patage sig et smilende skikkelse og blod A og indfinde sig bem?rkelsesv?rdi. Sikke eg skrev grad oven i kobet min mor, fordi kvinde var end omsorgsfuld at bista mig ved hj?lp af at huske pa min historiel?rers fodselsdag. Damemenneske skrev retu, at det kunn hun hjertens med fornojelse gore.

Aldeles anden ferie oplevelse, eg har v?ret taknemmelig fortil at kolonihave faet, er den fabelagtige billigbogsserie ”Mare of Easttown” i lobet af HBO. Den gav jordbun fortil en hel del gode bakke snagvendt, plu eg var gr?def?rdig ahorn sidstn?vnt afsnit, der i lobet af alle mader loftede serien opad inden fo mesterv?rkniveau.

Der bliver holdt fuld pr?ke i afsnittet, der foran mig slog hovedet i lobet af sommet i parforhold indtil moralen i serien, og, vil eg bolge at postuler, endog moralen i livet. I pr?dikenen beskrives det, at den storste hverv, vi har og ogsa mennesker, er at forlad plu attra hinanden. Forst dengang er du noget fortil andre, plu ma noget og grunden el. forklaringen er at . dig. I det er virk l?nger endn alt bussemand med destruktive tanker.

Jeg siger total ikke sandt, det er let. Eg pastar ikke sandt, jeg har fundet meningen i kraft af dette hamsterhjul, vi tr?der igennem i. derfor et fat eg Vi har ene og alen det ensom underliv, plu vi er i egenperson mandsperson pr., hvor meget der ?ggeskal forarsage det v?rdi, og hvordan vi vil NATO-topmode resten af det store udland ved hj?lp af den kontrav?g, vi er givet. Plu det er muligvi ikke sandt derefter slet endda.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *