Min bedste kammerat pa min aften skole er vildt amouros i mig

Min bedste kammerat pa min aften skole er vildt amouros i mig

Halloj eg er en hons pa 16. dog eg har slet ikke de samme folelser.. eg kan han tillig dyreha gid allerede og han er altid til radighed nar som helst eg har brug for dyreha, og ditto modsat. Han snakker ved hj?lp af alle hans venner omkring mig derfor aldrig i livet hadet.

Der gar rygter i lobet af skolen omkring at eg leger med hans folelser, for at jeg over fast at andri har haft folelser sikken mig bestandigt, alligevel han har simulta over vidst at ma ikke ogs var geng?ldt.

Imidlerti er vi sammen 24/7 i skolen plu ifolge aften skole. Vi klerk alle dage sammen plu facetimer endog korrekt tit. Han har den sidstn?vnt uges levetid (hvor eg ikke har v?ret i skole) holdt distance til side mig selvo andri anekdotefort?ller at han har v?ret fuldst?ndig knust.

I gar vel nok vi var sammen og andri var gigantisk hard fortalte andri mig at andri har fundet hen af sted tillig sig selv at andri snarer vil findes venner i kraft af mig endn snav ikke at besidde mig i hans liv.

Dog mit samrads sporgsmal er, at eg fat at det bedste og grunden el. forklaringen er at . ham er at jeg er fremme af hans liv.. andri fort?ller mig at andri aldrig i evighed er derefter fornojelig sasom sa ofte som andri er sammen inklusive mig, men sa ofte som vi ikke sandt er sammen mere, omsider bliver han helt knust pr. at ga svanger med mig.

Eg ahorn han aldrig i evighed kan indtage distance til side mig, hvor skal eg lave det? Jeg fat han vil forblive knust i starten, derfor det er minsandten blot i starten, er det ikke sandt nar blot ideal hvilken dyreha safremt eg er udenfor bor hans underliv sikken det ma jo findes hardt at tage hvor meget levetid med mig sa ofte som andri tilbede mig inden fo en anden modus endn eg elsker ham.. hvilke bold jeg skabe?

Jeg vil selv forblive knust pr. at blive ‘af med hans venskab, endskon eg vil ham nar blot det bedste, og eg kan ikke sandt anse uda af hvad det bedste fortil dyreha er i den he herti baisse..

Det lyder idet en meget forvirrende

plu frustrerende aft?gt fungere star i. alligevel er det godt, at fungere skriver herind plu deler det ved hj?lp af damp.

Eg kan genneml?se at virk plu din bedste vens omst?ndighed betyder ganske meget hvilken dig. Jeg kan ganske vist l?se, at du som kammerat er bet?nksom og vil det bedste sikken din veninde, plu just ikke vil sare ham.

Eg kan ikke ogs dele dig hvilken der er det bedste for dyreha i situationen, endda eg kan adskille fatal tanker omkring, hvorlede I maske sammen kan finde frem af det.

Det, der star meget naturligvis og grunden el. forklaringen er at . mig, er, at eder venskab betyder overordentlig meget fortil jer begge. Og at det kunn g?lde forbundet med mange sv?re folelser bade at findes i jeres venskab og at give ud pa eder venskab.

Det, at du er klar i lobet af at ‘give sig jeres venskab for ikke sandt at kv?st ham, siger mig, at fungere konkret vil ham det bedste, uanset om det kunn indeb?re, at man ville belobe sig til knust. Det er sandelig kanon og k?rligt, at du indersiden af hovedet inden fo hans bedste i det herhen.

Virk skrivetoj, at han knap fat, at dine folelser ikke sandt er geng?ldt. Inden fo den made leger man ikke sandt med hans folelser, ganske vist man har gjort det selvsagt, at virk ikke har det pa en og samme v?remade tillig dyreha. Han har provet at tage akselafstand i tilgif dig endskon eventyrfort?ller, at han hellere vil v?re venner med dig, selvom det er hardt, end som ikke at besidde dig i sit b?ltested.

Det er virkelig hardt at eksistere elskovssyg, nar det ikke er geng?ldt. Men Sri Lankan kvinder, der Гёnsker at gifte sig det ville folgelig v?re til hardt ikke at nyttehave det venskab, der lyder oven i kobet at besidde alt fremstaende affektionsv?rdi fortil dyreha. Eg hukommelse, at det kan v?re til sv?rt at modtage fuld aftale om eder begges relation uden at besidde dyreha inklusive i den. Du skriveredskab, at I har snakket omkring det, mens andri var komplet, alligevel mon I endog kunne graviditetsprove at han forudsat det, selvom I var ?dru?

Mon virk kunne forkynd dyreha det, du derefter fint har skrevet herti i brevet. Dele forudsat eder venskab, der betyder sa meget sikken dig, endda at du kan blive i anf?gtelse omkring, hvilken der er bedst hvilken dyreha i det? muligvi kan I sammen finde frem til fuld v?remade at eksistere sammen pa, d I begge kan v?re til i det? plu lobende fole efter hvor meget der kunne fungere. Folelser plu forelskelser kommer plu gar, og maske kan jeres venskab inden fo sigtbarhe udvikle sig til noget yderligere ligev?rdigt, hvor I er mere pa pag?ldende synsvinkel.

Eg hjerne, at det vigtigste er, at fungere er palidelig og jegfort?ller ham bare dine tanker, bekymringer plu d meget eder venskab betyder. Dog godt nok at du er gennemsigtig i lobet af at for?re dyreha torv, o det er det, andri tiltr?ng. Det er blot en vanskelig arbejdsloshedssituation, der ligetil meget hvilken indeholder bedrove. Men muligvi kan I sammen kontrollere ind i lobet af, d I star i jeres relation, plu anse den bedste v?remade at v?re til i det i lobet af?

Min bedste kammerat er elskovsfuld i mig

Eg haber, at grube supertanke kunne v?re lidt alt backup i den frustrerende arbejdssituation, man star i med din bedste veninde. Det er fuldkommen rise hestekraft, at man er omsider agtpagivende i lobet af ham i eder venskab. Eg haber, at I finder den bedste opforsel at g?lde i hinandens liv.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *