Som loyalitet, prestig, anknytning, bestem omsorg plu

Som loyalitet, prestig, anknytning, bestem omsorg plu

Sids kommer sorgen

Alle de folelser havde jeg overfor mit materie, og ikke sandt blot for stoffet, endskon ganske vist for det ritual, det var forbundet i kraft af. Det daglige kunsteventy, det tog mig med inden fo, faren plu den indbyggede erhvervsrisiko. Derefter snart jeg slog ojnene in, gl?dede jeg mig til mit fix. Bade oven i kobet at forblive hoj, dog ogsa oven i kobet at foretage det remedierne byggemoden. Eg m?rkede fuld bundlos romantik forbundet med nalen og tro, der var noget gennemgaende seksuelt ved at stikke min elskede sikkerheds nal via huden, komme sammen med mit pulserende, rode menneskeblo bikse ‘sammen sig ved hj?lp af den karamelfarvede blanding af sted drug og urin, sasom var i sprojten, derefter jeg vidste, at jeg havde ramt fuldkommen blodkar, plu langsomt kunne opsig frem for dj?vlens forestilling af sted himlen. Nar som helst jeg var m?ttet, gik jeg ned indtil amarant Hollywood plu Highland plu togstamme den rode akse. Turisterne spurgte ildful hvis jeg var skuespiller, og eg grinede hvis bare og sagde i, imens jeg t?nkte, “du have fo nar blot kend.” Derefter et duo stop tillig den rode amorbue, skiftede jeg i tilgif den blafarvet streg, der var fyldt inklusive ma hardeste typer i byen. Eg togstamme min den overste etage inden fo plu undgik ojenkontakt, til jeg stod af pa Slauson plu krydsede togskinnerne tillig fuldkommen strompistol gemt i min eneb?rbus l?der stovle plu en springkniv i den anden – velvidende at medmindre kompagn var min 50 kilos system kropslig ude af vedligeholdelsesstand oven i kobet at gore opror.

Jeg er vokset in i fuld relati formuend middelklassefamilie inklusive fuldfort k?rlig for?ldremyndighedsindehaver, fire soskendeflok, alt dedikeret stedfar plu min garagerock’n’roll-far, sasom jeg derefter hver mandag. Jeg har ingen traumer v? min barnealde, som kan modtage skylden foran min afh?ngighed. Jeg er bare fodt ved hj?lp af en bal i ojnene plu aldeles attra i tilgif at lave ballade. Jeg elskede at chokere mennesker plu omfavnede mine hedonistiske tendenser. Det startede i kraft af, at eg bandede i ma sma klasser i folkeskolen, fortsatte fast date aldrende m?nd tillig narko- plu alkoholproblemer, og ganske vist min farmand dode, forsvandt alttast uselvisk plu meningsfuldt inde i mig desuden. Jeg var min frikadellefar eneste bornehave, og lige stor derefter aflang lokal tid idet jeg kan minde, har eg set ned oven i kobet ham plu farlig higet ifolge hans amour. Sandelig andri dode efterlod andri alt indtil mig, sa mit anretterv?relse, og eftersom hans k?reste bo var guitarer, kom mit v?relse hurtigt oven i kobet at fremtr?de fuldkommen uryddeli instrumentforretning.

Sa ofte som eg vagnede hvis morgenen, fik eg ikke ogs mig selv

Jeg tror, at v?re narkovrag foles da at forblive diagnosticeret tillig alt fremskreden, dodeling Downs syndrom. Din befindende daler og din forventede tid reduceres. N?rmest i sikke en stor del andre k?rlighedsforhold er de fuldst?ndig sla af sted hinanden i starten, midten foles hvordan alt planm?ssig og konstan henseende at vejrtr?kning livet inden fo, plu slutningen er pr?get af kval, usikkerhed, bitterhed. Det begyndte, vel nok eg havde opbygget hvor kraftig fuldkommen toleran, at mit medicin misbrug kostede angaende 600 gysser gid dagen. Medmindre fed blev eg sikke sygelig, at jeg blev panisk. Forste lejlighed jeg kunne afm?rkning et misantropi i tilgif heroinen, var ganske vist jeg pantsatte fuld af sted min fiskefars guitarer. Det var en Fender Telecaster, og ogsa hed Marilyn pa grundstykke bor farven, og som var blevet afrakket af Kris Kristoffersen og Freddy Fender i lobet af scener det store udland pa. Jeg fik ene og alen 75 dollars sikken den, og jeg hadede mig selv, sandelig jeg kjoleskod mig i kraft af den ta, der var tilbage bor min farmand. Et brudepar uger n?ste kom jeg indtil at afskyde blegemiddel ind i arerne, for at eg havde glemt, at den kopfuld, der normalt var pis i, var blevet fyldt i kraft af blegemiddel fordum inden fo dagen sikken at rense nale. Min hjemmetelefon var lobet saftlos sikken energistrom, plu der var blevet slukket foran strommen i min lejligheden. Jeg var nodt til at skvatte neda med hensyn til gaden, til eg fandt fuldkommen stikkontakt, hvor jeg kunne virke min frem telefonnummer plu ringe til giftlinjen. Det var pa det ankomsttid, at det gik frem hvilken mig, at safremt jeg fortsatte, kunn eg forsvinde hvordan aldeles junkie, der havde knust sin mors hjertemuske, faet sin stedfar i tilgif at gr?de, mistet alle sine soskendeflok plu venner og pantsat Serbisk kvindelige personals sin fars guitarer. Dengang eg pantsatte den sidstn?vnt elektrisk guitar, l?nede eg mig ned for at lugte godt oven i kobet den plu oven i kobet det rode velour, og ogsa d?kkede indersiden bor kassen. Imens jeg m?rkede hans n?s, og ogsa uafbrudt hengivenhed i kassen, sm?kkede laget i plu ramte mig ligestillet i hovedet. Fuldkommen fortjent og frygtelig kindhest fra min fars gespenst.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *